Rreth kompanisë sonë

Gjithçka rreth krijimit të Letaj Bau

Historiku i LEtaj

Kompania jonë u themelua në vitin 2007 nga vëllezërit Letaj dhe fillimisht numëronte 3 punëtorë. Nga viti në vit, me punë, angazhim dhe përkushtim, u zhvillua dhe u rrit me kapital dhe resurse njerëzore, të specializuar dhe të përgatitur me aftësi dhe shkathtësi të ndryshme për të kryer punë me nder dhe dinjitet dhe për të korrur suksese të reja në të ardhmen.

Puna jone,
lumturia juaj

Kemi kontribuar në zhvillimin e tregut në Kosovë me pajisje të njohura botërore. Të gjitha për klientët tanë…

18 vite përvojë pune në treg

Ne vimë tek ju me produktet më të kërkuara në treg me garancion të lartë në qëndrueshmëri.

Garancion

Cilësi

Kualitet

Partneret e LEtaj

Letaj Bau ka nderin të ketë partnerë disa nga brendet me vlera të mëdha në tregun botëror. Të gjitha produktet sigurojnë garancion dhe kualitet të lartë.