burgi me shkall 5-35mm

Produkte tjera që mund të iu interesojnë

hight flex flutur extra gleti 250 mm

burmashin bosch gsr 180-li

burmashin bosch gsb 13re

shpuse me bateri cdd 12v + 2×2.0ah

oferta dhe zbritje