burmashin bosch grs 1080-2

Produkte tjera që mund të iu interesojnë

shpuese me bateri ffg 12v+

shtrenguese plastike 200mm

këpucë pune griper

kabllo vazhduse rrol 25m

oferta dhe zbritje