lidhese pvc wurth 300×3.5

Produkte tjera që mund të iu interesojnë

pistolet shkume montimi

hight flex flutur extra gleti 250 mm

qekan kulmi 600gr 34cm

cilinder 3m 60mm

oferta dhe zbritje