teha diamanti h 230:22.2mm

Produkte tjera që mund të iu interesojnë

rrafshuese h 1.8m

sharr me bateri cjs20

shllajferic bosch gex 125-1ae

mbeshtjellse per kabllo me dorez 3m hiri

oferta dhe zbritje