teha diamanti h 400×25.4:20mm betoni

Produkte tjera që mund të iu interesojnë

mikrofiber valak per lyrje

flutur gleti 100cm

burmashin bosch gsr 10.8-2 li

adapter 3:8

oferta dhe zbritje